NAJČEŠĆA PITANJA? KLIKNITE OVDE

info@gold-leon.com
E-mail
+381 11 8238 132
Telefon
Savica Mlin br. 1
11400 Mladenovac

PROIZVODI

U našoj proizvodnji pravimo 4 serije:

- EGV na koje dajemo 3 godine garancije (30l-150l i mogu biti horizontalni i vertikalni)
- Gold Leon na koje dajemo 5 godina garancije (30l-150l i mogu biti horizontalni i vertikalni)
- Exclusive na koje dajemo 15 godina garancije.(50l-80l vertikalni)
- Platinum Gold na koje dajemo 5 godina garancije na kazan (50l i 80l vertikalni)

 

 

Svi naši bojleri su emajlirani. Emajl štiti kazan od korozije i obezbedjuje visok nivo higijene vode. Izolacija u našim bojlerima je od Mineralne vune debljine 50mm. U sve bojlere je ugradjena Mg anoda koja obezbedjuje zaštitu grejača od kamenca. Takodje uz sve proizvode srednjih litraža se isporučuje sigurnosni ventil koji sprečava rast pritiska u kazanu usled zagrevanja vode ili velikog pritiska u vodovodnoj mreži. Svi proizvodi imaju spoljnu regulaciju temperature.

Klikom na link ispod možete detaljno pogledati naše proizvode u izabranoj kategoriji:


PROTOČNI BOJLERI

Svi naši emajlirani protočni bojleri su izradjeni tako da mogu da rade pod pritiskom. Imaju spoljnu regulaciju. Najčešću primenu nalaze u kuhinjama zbog brzog zagrevanja male količine vode. U zavisnosti od mesta ugradnje mogu biti visoko i nisko montažni, za ugradnju ispod ili iznad sudopere. Svi kazani su izrađeni od čeličnog emajliranog lima. Emajlirani su na temperaturi od 850°C što znači da su fiziološki pouzdani. Postoje vertikalni, horizontalni emalirani bojleri i kombinovani.


VERTIKALNI BOJLERI

Namenjeni su za vertikalnu montažu. Bojler poseduje četvorostruku zaštitu, regulaciju temperature, svetlosni indikator, pokazivač temperature i magnezijumsku anodu. Na raspolaganju su modeli zapremine 30-150 litara. Magnezijumska anoda sprečava naslage kamenca, što je posebno važno za sredine sa agresivnom vodom i vodom koja sadrži so.


VERTIKALNI BOJLERI SA DIGITALNIM POKAZIVAČEM

Bojleri serije Platinum Gold su namenjeni za vertikalnu montazu i proizvode se u litražama od 50 i 80 lit. Serija Platinum Gold takođe poseduje i emajlirani grejač koji je dužeg veka trajanja. Bojler poseduje četvorostruku zaštitu, regulaciju temperature, digiatlni indikator i pokazivač temperature i magnezijumsku anodu. Preko digitalnog pokazivača moguće je podesiti snagu grejača na jedan od 3 načina rada, takođe poseduje i ANTIFROST mod rada i ECO mod.


HORIZONTALNI BOJLERI

Horizontalni bojleri su idealni kako za redovna kupatila, a tako i za tuš kabine. Mogu da se uklope u bilo koji prostor, sa bilo kojim tipom enterijera. Horizontalni bojleri su tako proizvedeni i u takvim dimnezijama da budu idealni za svaki tip kupatila. Mogu da se montiraju na zid, plafon ili čak i pod. Horizontalni bojleri se proizvode u dve varijante: priključak za struju sa leve strane ili sa desne strane, dok je priključak za vodu uvek na sredini.


KOMBINOVANI BOJLERI

Kombinovani bojleri imaju ugrađen cevni izmenjivač toplote, koji omogućava kombinovanje električnog i drugog izvora energije (konkretno sistema centralnog grejanja) za dobijanje tople vode. Naime, voda spoljašnjeg sistema prolazi kroz izmenjivač u obliku spirale, koji zagreva vodu u bojleru. U ovaj bojler ugrađen je i električni grejač koji je u funkciji kada se ne koristi izmenjivač toplote. Kombinovani bojleri se izrađuju u 2 varijante – priključak za izmenjivač može da bude sa leve ili desne strane (za levu, odnosno desnu montažu) u zapreminama od 50-150l.


 

 

 

260ogo.png
Kompanija Gold Leon osnovana je 2008. godine. Naša primarna delatnost je proizvodnja bojlera. Proizvodimo sve bojlere od 5l do 150l. Na osnovu pažljivo registovanih potreba tržišta, dugogodišnjeg iskustva i upotrebe najsavremenijih tehnologija, uspeli smo osvojiti proizvodnju ubedljivo najšireg asortimana bojlera.

STATISTIKA POSETA

0188532
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
UKUPNO:
95
112
207
1430
7237
6969
188532

Kursna Lista

© Copyright 2024 GOLD LEON. All Rights Reserved. IT LOGISTIC DOO & WIENNA STUDIO